browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Zondag 5 november 2017; weer thuis!

Posted by on 5 november 2017

Om half één stegen we op in Johannesburg.

Vlak na de start zei de captain al dat we om 10.00 uur zouden landen op Schiphol.

We boekten stoelen met extra beenruimte. Dat was wel fijn want nu konden we goed zitten en in de stoel hangen. Slapen lukte daardoor behoorlijk. Beiden maakten de nodige uurtjes, wel onrustig maar de terugreis was op deze manier goed te doen.

Zowel vlak na de start als begin van de ochtend kregen we een maaltijd. Tussendoor de nodige keren voorzien van water of jus d’orange. Prima allemaal.

Inderdaad om 10.00 uur geland. Bij de uitgang stonden Gwendolyn en Sytse ons op te wachten. Geweldig! Wij wisten van te voren niet wie ons zo halen en in het appverkeer bleef dat ook onduidelijk.

Bij de bagageband nog met Marianne en Irmgard gepraat en afscheid genomen.

De zus van Marianne schreef een hele leuke reactie op onze blogs. Ook Marianne was onder de indruk. Zij was er ook even stil van, en dat voor Marianne. Annelies bedankt. Wij vonden het fijn dat jullie familie ons verslag zo waardeerden.

Via de Afsluitdijk naar huis. Bij thuiskomst bleek dat de andere kinderen en pa en ma er waren om ons te ontvangen. Wat een geweldige thuiskomst!

Allen, bedankt!

We hadden een geweldige vakantie. We zullen de komende tijd nog nagenieten want de vele foto’s moeten nog uitgezocht worden. Daarmee maken we dan weer een prachtig fotoboek, om zo onze herinneringen goed vast te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *